lördag 20 oktober 2007

Fynd i Stockholm

Var på kryssning till Stockholm nyligen. En sak hade jag i tankarna hela tiden. Jag skulle köpa Absolute Christmas! Tog tunnelbanan till Åhlens, eftersom jag vet att där brukar finnas massor med bra skivor. Men nej. Alla andra tänkbara Absolute skivor fanns. Men inte just den jag ville. Humöret höjdes ändå rejält när jag hittade en box med ALLA avsnitt från julkalendern 1991, nämligen Sunes Jul. Egentligen kan man se alla avsnitt på Youtube, men jag tyckte det skulle vara roligt att se dem i bra kvalitet på plasmateven.
Rätt så lyckad blev kryssningen med mina föräldrar, och jag hittade Absolute Christmas i en annan, allt för bra, skivhandel. Synd att det inte finns lika bra sortiment i Finland, där jag bor.
Just nu gärmar jag mig över att lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Ville inte städa! Men jag tror det får bli en förtids-julstädning.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Vad kul att du börjat skriva igen! =) Absolut Christmas-skivan är en av mina favoriter. Layouten blev ju jättesnygg. Tack för att du länkat till mig!

Tomtens Dotter sa...

Beställ den på CDON.com?

Tomteflickan sa...

Sofie: Jag ÄLSKAR Absolute Christmas, har fått en ny favorit låt, nämligen Adolphson och Falks "Mer Jul".

Tomtens Dotter: Tyvärr fanns den inte på finska CDON (bor i Finland). Och från svenska går det ej att beställa ifrån om man bor i ett annat land. Men jag hittade skivan vid en bra butik invid Sergels torg i Stockholm :-)