lördag 1 december 2007

Det Känns Som en Vanlig Dag

Idag är det första december, som de flesta julentusiaster säkert redan vet. Jag känner inget speciellt fast jag väntat på denna dag i månader. Lite snö täcker de kala trottoarerna och termometern står på minus tre. Jag har inte öppnat någon lucka än, eftersom jag saknar en kalender. Konstigt nog minskar min jullängtan ju närmre julen tiden lider. Hoppas den kommer tillbaka. Här är en dikt.

Hur kändes första december för er?

9 kommentarer:

maggie sa...

Jag tror att det är bara tillfällig.
För mig blir oftast så att jag längtar efter jul, fixar och pyntar och så här början på december så försvinner spänningen och jag är int esugen als. Men efter en stund så kommer det igen, och strax före jul brukar jag vara hur julstressad som helst.
Jag håller tummarna för dig!

Hannele sa...

Visst känns det mysigt med alla julblommor hemma, pepparkakor, vörtbrö, glögg, vi myser :)

Sofie sa...

Känner igen mig, det som jag längtat efter under hösten börjar kännas som ett måste i december- eftersom det samtidigt som det är så många andra "måsten" vid den här tiden på året. För mig brukar julkänslorna komma tillbaka när jag inte längre har så mycket annat. Kram!

Anonym sa...

Jag önskar dig en God Jul

Celular sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

joe sa...

Hej Tomteflickan! Tänkte att jag skulle dela med mig av min julkalender, eftersom jag sprang på din... Uppdateras dagligen med ny lucka. http://www.flickr.com/photos/lydiajerker/sets/72157610621415690/

joe sa...

här: www.flickr.com/photos/lydiajerker

Karlström sa...

Det är kanske lite billigt av mig, men jag tänkte ändå dela med mig av min julkalender: http://www.sofiakarlstrom.com/advent.

En bisarr, illustrerad berättelse som visserligen inte påminner så mycket om julen, men lucköppning är ju ändå lucköppning! ;-)

mindofmyown sa...

Dags att börja skriva i bloggewn snart?:P